Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Залікові вимоги
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-18 of 18 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-03-18
Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : залікові вимоги
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11
Сталий розвиток індустрії гостинності : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму)
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26
Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
Голод, А.
;
Holod, A.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02
Методологія і організація наукових досліджень : залікові вимоги підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-04-12
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : залікові вимоги підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : залікові вимоги підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-18
Методологія і організація наукових досліджень : залікові вимоги підготовки магістрів, галузь знань : Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22
Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : залікові вимоги з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
5
Paska, M. Z.
5
Паска, М. З.
3
Boratynskyi, Oleh
3
Holod, Andrii
3
Боратинський, Олег
3
Голод, Андрій
2
Huzar, U. Ye.
2
Paska, Mariia
2
Гузар, У. Є.
2
Паска, Марія
.
next >
Subject
18
кафедра готельно-ресторанного біз...
16
залікові вимоги
8
спеціальність "Готельно-ресторанн...
5
магістр
3
4 курс
2
2 курс
2
галузь знань 24 «Сфера обслуговув...
2
залікови вимоги
2
методологія і організація наукови...
1
"Готельно-ресторанна справа"
.
next >
Date issued
11
2020
6
2021
1
2019
Has File(s)
18
true