Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 104 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-04Кейтеринг : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-20Інвестиційно-інноваційна діяльність підприємств : залікові вимоги з дисципліниАтаманюк, Дмитро; Atamaniuk, Dmytro; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-05Теорія та методика спортивних ігор. Модуль 3 (гандбол) : залікові вимоги з навчальної дисципліни галузі знань 01 "Освіта" спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" спеціалізації "Фітнес і рекреація" для студентів 2 курсу факультету післядипломної та заочної освітиЗгоба, Віктор; Zghoba, Viktor; Кафедра спортивних та рекреаційних ігор
2020-03-05Теорія та методика спортивних ігор. Модуль 4 (волейбол) : залікові вимоги з навчальної дисципліни галузі знань 01 "Освіта" спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" спеціалізації "Фітнес і рекреація" для студентів 2 курсу факультету післядипломної та заочної освітиКовцун, Василь; Kovtsun, Vasyl; Кафедра спортивних та рекреаційних ігор
2020-02-28Основи дизайну та інженерної графіки : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 1 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-27Економічний аналіз діяльності підприємства : залікові вимоги з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 "Менеджмент"Гуль, Іван; Hul, Ivan; Кафедра економіки та менеджменту
2020-02-04Основи кулінарної майстерності : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Кафедра готельно-ресторанного бізнесу; Голод, Андрій; Holod, Andrii
2020-02-03Преформовані фізичні чинники : залікові вимоги з предмету студентів IІІ курсуБудзин, Віра; Budzyn, Vira; Кафедра Спортивної медицини, здоров'я людини
2020-02-06Організація барної справи : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр»Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-17Екологія : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти "бакалавр"Худоба, Володимир; Лабарткава, Валентина; Khudoba, Volodymyr; Labartkava, Valentyna; Кафедра туризму