Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Залікові вимоги
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-16 of 16 (Search time: 0.034 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-03-18
Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : залікові вимоги
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11
Сталий розвиток індустрії гостинності : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму)
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26
Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
Голод, А.
;
Holod, A.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-04-12
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : залікові вимоги підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : залікові вимоги підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22
Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : залікові вимоги з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
3
Boratynskyi, Oleh
3
Holod, Andrii
3
Paska, M. Z.
3
Боратинський, Олег
3
Голод, Андрій
3
Паска, М. З.
2
Huzar, U. Ye.
2
Paska, Mariia
2
Гузар, У. Є.
2
Паска, Марія
.
next >
Subject
8
спеціальність "Готельно-ресторанн...
3
4 курс
3
магістр
2
2 курс
2
галузь знань 24 «Сфера обслуговув...
1
"Готельно-ресторанна справа"
1
1 курс
1
241 «Готельно-ресторанна справа»
1
cпеціальність 241 «Готельно-ресто...
1
галузь знань - 07 Управління та а...
.
next >
Date issued
11
2020
4
2021
1
2019
Has File(s)
16
true