Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4413
Title: Результати експериментальної перевірки авторської тренувальної програми з легкої атлетики для спортсменів з вадами інтелекту
Authors: Павлось, Ольга
Передерій, Аліна
Keywords: Спеціальні Олімпіади
вади інтелекту
легка атлетика
загальна фізична підготовленість
технічна підготовленість
тренувальна програма
Issue Date: 2013
Citation: Павлось О. О. Результати експериментальної перевірки авторської тренувальної програми з легкої атлетики для спортсменів з вадами інтелекту / Павлось О. О., Передерій А. В. // Науковий часопис Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова. Серія 15, Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (Фізична культура і спорт). – Київ, 2013. – Вип. 7 (33), т. 2. – С. 36 – 41.
Abstract: У статті наведено результати перевірки ефективності авторської тренувальної програми з легкої атлетики для спортсменів з вадами інтелекту. Встановлено достовірний приріст результатів загальної фізичної підготовленості у бігу на місці 5 с, човниковому бігу 4x9 м, стрибку у довжину з місця та нахилі вперед з положення сидячи. У вправі згинання і розгинання рук в упорі лежачи виявлено тенденцію до покращення. За показниками технічної підготовленості виявлено достовірне покращення результатів у бігу з високого і низького стару та метанні м'яча. У вправах штовхання ядра та стрибок у довжину з розбігу спостерігається тенденція до покращення результатів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4413
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File SizeFormat 
Pavlos O., Perederij A..pdf196.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.