Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4296
Title: Гендерні особливості вдосконалення аеробної та анаеробної продуктивності організму підлітків різними режимами тренувань з веслування на байдарках
Authors: Богуславська, Вікторія
Keywords: веслування на байдарках і каное
анаеробна продуктивність
режим енергозабезпечення
фізичні тренування
аеробна продуктивність
Issue Date: 2007
Citation: Богуславська В. Гендерні особливості вдосконалення аеробної та анаеробної продуктивності організму підлітків різними режимами тренувань з веслування на байдарках / Вікторія Богуславська // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. культури та спорту. - Львів, 2007. - Вип. 11, т. 4. - С. 34 - 38.
Abstract: Робота присвячена проблемі гендерних відмінностей вдосконалення аеробної та анаеробної (лактатної) продуктивності організму хлопців (15–16 років) і дівчат (14–15 років) під впливом різних режимів тренувань з веслування на байдарках. Результати досліджень свідчать про переваги тренувань, які стимулюють анаеробні процеси енергозабезпечення порівняно з тренуваннями в аеробному режимі енергозабезпечення. Встановлено, що незалежно від статі досліджуваних, тренування в анаеробно- аеробному режимі енергозабезпечення виявилися найбільш ефективними. Тренування в аеробному режимі енергозабезпечення виявились ефективними лише для представниць жіночої статі.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4296
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
07_Bogyslavska.pdf591.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.