Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 13 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-21Економічна теорія : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультет туризму і післядипломної та заочної освіти рівня вищої освіти "бакалавр"Гуль, Іван; Hul, Ivan; Кафедра економіки та менеджменту
2020-02-21Економічна теорія : теми та зміст семінарських занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гуль, Іван; Hul, Ivan; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Економіка та фінанси підприємств : тематичний план семінарських питань спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти „Бакалавр"Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-09Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму й факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "бакалавр"Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-05PR та Інтернет технології в індустрії гостинності : теми семінарських занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризмуІванова, Лілія; Ivanova, Liliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Управління персоналом : тематичний план семінарських занять спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” рівня вищої освіти „Бакалавр“Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-30Менеджмент організацій : методичні рекомендації для семінарських занять студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр"Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Anatolii; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти: "Бакалавр"Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Управління персоналом : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освітиПавленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-14PR та Інтернет технології в індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни рівня освіти "Бакалавр" галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризмуІванова, Лілія; Ivanova, Liliia; Кафедра економіки та менеджменту