Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 15 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-07-22Роль білків у харчуванні людини : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19Хімічний зв’язок, будова речовин. Основні класи неорганічних сполук : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19Хімічні реакції та закономірності їх перебігу : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19Вітаміни у харчуванні людини : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19Вступ. Основні хімічні поняття та закони : презентація до лекції з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19Природа та принципи номенклатури Органічних сполук. Вуглеводні : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19Основні поняття теорії розчинів : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19Мінеральне харчування людини. Макро- і мікроелементи : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19Основні класи кисневмісних органічних сполук : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19Вуглеводи - необхідні компоненти повноцінних дієт : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни