Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.008 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-07-18Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-18Патогенні мікроорганізми в харчовій промисловості : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-18Мікробіологія харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-18Способи отримання енергії мікроорганізмами : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності: 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-18Мікробіологія харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-18Фізіологія мікроорганізмів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-17Морфологія та розмноження дріжджів. Будова та організація плісеневих грибів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-17Історія становлення та розвитку мікробіології : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-17Основи класифікації і морфології бактерій : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни