Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-10-07Технологія продукції готельно-ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-07Основи кулінарної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-07Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020Технологія продукції ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07Основи кулінарної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу