Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.007 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-10Revunue менеджмент : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-11Інновації в готельному господарстві : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування» , спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрГрафська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-12Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрГрафська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні ресторанні тренди : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-08-27Сучасні ресторанні тренди : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Петришин, Н. З.; Паска, М. З.; Petryshyn, N. Z.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-18Методологія і організація наукових досліджень : програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаПаска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Методологія і організація наукових досліджень : програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу