Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-01-19Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19Оздоровче харчування : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»Маслійчук, О. Б.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19Організація СПА та Велнес індустрії : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-25Крафтові технології : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістрІжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19Організація роботи фромажера : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-25Технологія продуктів функціонального харчування : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістрІжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-01Інновації індустрії гостинності регіону : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу