Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 25 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-01-19Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : порядок оцінювання результатів навчання підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-29Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Коркуна, О. І.; Іжевська, О. П.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z..; Huzar, U. Ye.; Korkuna, O. I.; Izhevska, O. P.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, Уляна Євгенівна; Huzar, Uliana Yevhenivna; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»Маслійчук, О. Б.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : теми практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18Оздоровче харчування : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»Маслійчук, О. Б.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18Оздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Маслійчук, О. Б.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-11Інновації в готельному господарстві : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування» , спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрГрафська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-10Revenue менеджмент : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістрГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу