Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-04Кейтеринг : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Сталий розвиток індустрії гостинності : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 4 курсу денної форми навчанняГолод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Сталий розвиток індустрії гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Сталий розвиток індустрії гостинності : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму)Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Сталий розвиток індустрії гостинності : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчанняГолод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Сталий розвиток індустрії гостинності : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 4 курсу ФТГолод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу