Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 50 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Товарознавство : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняКоркуна, Орислава; Демічковський, Андрій; Цільник, Олег; Бордун, Олеся; Піхур, Ольга; Korkuna, Oryslava; Demichkovskyi, Andrii; Tsilnyk, Oleh; Bordun, Olesia; Pikhur, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09-12Організація ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, М.; Іжевська, Орися; Paska, M.; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09-12Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, У.; Huzar, U.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09-12Інноваційні технології в туризмі : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм"Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09-19Технологія продукції ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09Основи кулінарної майстерності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Основи кулінарної майстерності : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-08Технологія продукції ресторанного господарства : конспект лекцій з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-28Кейтеринг : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-28Кейтеринг : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу