Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 40 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-10-28Кейтеринг : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-28Кейтеринг : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризмуПаска, Марія; Іжевська, Марія; Paska, Mariia; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-07Організація ресторанного господарства : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів 2 курсу рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Іжевська, Орися; Paska, Paska; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Організація ресторанного господарства : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни для студентів 2 курсу рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Іжевська, Орися; Paska, Mariia; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07Організація барної справи : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11Кейтеринг : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-24Організація ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-24Кейтеринг : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-25Організація барної справи : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальністі: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу