Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 21 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018-10-05Економіка та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм"Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia
2020-03-12Управління персоналом : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 07 “Управління та адміністрування” спеціальності 073 “Менеджмент” факультету туризмуПавленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Економіка та фінанси підприємств : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Управління персоналом : перелік питань, що виносяться на іспит з дисципліни рівня вищої освіти “бакалавр” спеціальності 242 “Готельно-ресторанна справа”Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Управління персоналом : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Управління персоналом: програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 07 “Управління та адміністрування” спеціальності 073 “Менеджмент”Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Управління персоналом : перелік питань, що виносяться на іспит з дисципліни рівня вищої освіти “бакалавр” спеціальності 073 “Менеджмент”Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти: "Бакалавр"Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Управління персоналом : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освітиПавленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Економіка та фінанси підприємств : перелік питань, що виносяться на іспит з дисципліни рівня вищої освіти “бакалавр” спеціальності 242 “Готельно-ресторанна справа”Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту