Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 3571-3580 of 13445 (Search time: 0.042 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-10-04Технологія продукції готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Основи кулінарної майстерності : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-11-03Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Організація ресторанного господарства : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни для студентів 2 курсу рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Іжевська, Орися; Paska, Mariia; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Технологія продукції ресторанного господарства : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : теми лабораторних занять рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04Основи кулінарної майстерності : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузь знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-11-04Теорія і методика обраного виду спорту – Спортивно-педагогічне вдосконалення (спеціалізація бокс) : залікові вимоги з дисципліни для студентів 1 курсу спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр»Нікітенко, Сергій; Nikitenko, Serhii; Кафедра фехтування, боксу і національних одноборств