Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 36 (Search time: 0.158 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-10-21Організація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18Оздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Маслійчук, О. Б.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-25Технологія продуктів функціонального харчування : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризмуІжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-01Інновації індустрії гостинності регіону : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-11Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрГрафська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-10Revunue менеджмент : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-11Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрГрафська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-16Інновації індустрії гостинності регіону : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-19Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу