Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 402 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
41
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-02-24
Організація ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-24
Сталий розвиток індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-24
Кейтеринг : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-25
Організація барної справи : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальністі: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03
Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 3 курсу ФТ та ФПЗО
Коркуна, Орислава
;
Korkuna, Oryslava
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-28
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-28
Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-28
Основи дизайну та інженерної графіки : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 1 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-12-27
Основи індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальністі 241 "Готельно-ресторанна справа"
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
79
Паска, М. З.
78
Paska, M. Z.
63
Гузар, У. Є.
62
Huzar, U. Ye.
52
Паска, Марія
50
Paska, Mariia
46
Гузар, Уляна
45
Huzar, Uliana
41
Izhevska, Orysia
41
Іжевська, Орися
.
next >
Subject
383
кафедра готельно-ресторанного біз...
154
спеціальність "Готельно-ресторанн...
74
магістр
71
рекомендована література
69
самостійна робота
65
силабус
55
cпеціальність 241 „Готельно-ресто...
36
робоча програма
34
теми практичних занять
31
Готельно-ресторанна справа
.
next >
Date issued
191
2020
145
2021
50
2019
11
2022
3
2024
2
2023
Has File(s)
402
true