Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 401 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
41
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019-10-04
Основи кулінарної майстерності : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-11-03
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04
Організація ресторанного господарства : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни для студентів 2 курсу рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Іжевська, Орися
;
Paska, Mariia
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04
Технологія продукції ресторанного господарства : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : теми лабораторних занять рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04
Основи кулінарної майстерності : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузь знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-03
Інженерна графіка : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04
Технологія продукції ресторанного господарства : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-03
Інженерна графіка : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” галузі знань 24 "Сфера обслуговування"
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
79
Паска, М. З.
78
Paska, M. Z.
63
Гузар, У. Є.
62
Huzar, U. Ye.
51
Паска, Марія
49
Paska, Mariia
46
Гузар, Уляна
45
Huzar, Uliana
41
Izhevska, Orysia
41
Іжевська, Орися
.
next >
Subject
382
кафедра готельно-ресторанного біз...
154
спеціальність "Готельно-ресторанн...
74
магістр
71
рекомендована література
69
самостійна робота
65
силабус
55
cпеціальність 241 „Готельно-ресто...
35
робоча програма
34
теми практичних занять
31
Готельно-ресторанна справа
.
next >
Date issued
191
2020
145
2021
50
2019
11
2022
2
2023
2
2024
Has File(s)
401
true