Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 30 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-05-11Сталий розвиток індустрії гостинності : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчанняГолод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03Інвестування готельно-ресторанного бізнесу : порядок оцінювання результатів навчання рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчанняКоркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-06Організація готельного господарства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-06Організація готельного господарства : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчанняКоркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-10Revenue менеджмент : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістрГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні ресторанні тренди : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-01Сервісологія : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Методологія і організація наукових досліджень : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 "Управління та адміністрування", cпеціальність 073 "Менеджмент"Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-03Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-18Методологія і організація наукових досліджень : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаПаска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу