Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 402 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
41
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019-09-19
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : методичні рекомендації з організації і планування самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09-19
Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : конспект лекцій з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-03
Інженерна графіка : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знань 24 "Сфера обслуговування"
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-03
Інженерна графіка : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” галузі знань 24 "Сфера обслуговування"
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04
Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму
Паска, Марія
;
Іжевська, Марія
;
Paska, Mariia
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : індивідуальні завдання для студентів, які навчаються за графіком сприяння з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-07
Технологія продукції готельно-ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-07
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : теми семінарських занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : теми практичних занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
79
Паска, М. З.
78
Paska, M. Z.
63
Гузар, У. Є.
62
Huzar, U. Ye.
52
Паска, Марія
50
Paska, Mariia
46
Гузар, Уляна
45
Huzar, Uliana
41
Izhevska, Orysia
41
Іжевська, Орися
.
next >
Subject
383
кафедра готельно-ресторанного біз...
154
спеціальність "Готельно-ресторанн...
74
магістр
71
рекомендована література
69
самостійна робота
65
силабус
55
cпеціальність 241 „Готельно-ресто...
36
робоча програма
34
теми практичних занять
31
Готельно-ресторанна справа
.
next >
Date issued
191
2020
145
2021
50
2019
11
2022
3
2024
2
2023