Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 34 (Search time: 0.048 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-11Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчанняГузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-17Етнічні особливості гостинності : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-24Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04Етнічні особливості гостинності : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04Етнічні особливості гостинності : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчанняГузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-18Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчанняГузар, Уляна; Голод, Андрій; Паска, Марія; Іжевська, Орися; Коркуна, Орислава; Радзімовська, Ольга; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу