Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-78 of 78 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-02-08Стандартизація та сертифікація туристичних послуг : силабус курсу, третій (освітньо-науковий) рівень, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 242 ТуризмПаска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні ресторанні тренди : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Методологія і організація наукових досліджень : програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-03Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 4 курсПаска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-04-12Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : рекомендована література з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаПаска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу