Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 78 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-05-12Програма атестаційного іспиту з "Готельно-ресторанної справи" для здобуття ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-05-12Порядок оцінювання атестаційного іспиту підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-18Методологія і організація наукових досліджень : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань : Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаПаска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-18Методологія і організація наукових досліджень : програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаПаска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-18Методологія і організація наукових досліджень : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаПаска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-18Методологія і організація наукових досліджень : залікові вимоги підготовки магістрів, галузь знань : Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаПаска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : залікові вимоги з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні ресторанні тренди : екзаменаційні вимоги навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Методологія і організація наукових досліджень : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань - 07 «Управління та адміністрування», спеціальність - 073 «Менеджмент»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу