Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 52 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-12Організація роботи сомельє : конспект лекцій підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-20Організація барної справи : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04Кейтеринг : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчанняПаска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-10Кейтеринг : конспект лекцій підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-18Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчанняГузар, Уляна; Голод, Андрій; Паска, Марія; Іжевська, Орися; Коркуна, Орислава; Радзімовська, Ольга; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-04-09Виробнича практика : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Організація ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-04-28Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для самостійної роботи для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-06Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Виробнича практика : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу