Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-25 of 25 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-05-26Основні складові компоненти їжі, їх гігієнічна характеристика : лекція № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Визначення органолептичних властивостей води : лабораторна робота № 6 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-04-09Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» напряму підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризмуШавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-04-10Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-11Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни