Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 336 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-12Організація роботи сомельє : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-25Організація роботи сомельє : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-25Теорія та методика спортивних ігор. Модуль 4 (волейбол) : залікові вимоги з навчальної дисципліни галузі знань 01 "Освіта" спеціальності 014.11 Середня освіта для студентів 2 курсу факультету післядипломної та заочної освітиКовцун, Василь; Kovtsun, Vasyl; Кафедра спортивних та рекреаційних ігор
2020-02-24Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-24Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : лекції з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-24Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : плани практичних занять для студентів І курсу спеціальністі: 241 "Готельно-ресторанна справа"Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-20Організація ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" cпеціальності 073 "Менеджмент"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-20Основи індустрії гостинності : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 1 курсу денної та заочної форми навчанняГолод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-16Основи індустрії гостинності : методичні вказівки до проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу