Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 23 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019-07-19
Природа та принципи номенклатури Органічних сполук. Вуглеводні : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Борецький, Ю. Р.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19
Основні поняття теорії розчинів : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Борецький, Ю. Р.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19
Мінеральне харчування людини. Макро- і мікроелементи : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Борецький, Ю. Р.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19
Основні класи кисневмісних органічних сполук : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Борецький, Ю. Р.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19
Вуглеводи - необхідні компоненти повноцінних дієт : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Борецький, Ю. Р.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19
Азот та його сполуки : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Борецький, Ю. Р.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-22
Теорії та концепції харчування. Альтернативні теорії та концепції харчування : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Борецький, Ю. Р.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-17
Мікробіологія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 “Готельно-ресторанна справа"
Прокопів, Т. М.
;
Гащишин, В. Р.
;
Борецький, Ю. Р.
;
Трач, В. М.
;
Prokopiv, T. M.
;
Hashchyshyn, V. R.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Trach, V. M.
;
Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-17
Мікробіологія : робоча програма для студентів 241 “Готельно-ресторанна справа"
Прокопів, Т. М.
;
Гащишин, В. Р.
;
Борецький, Ю. Р.
;
Трач, В. М.
;
Prokopiv, T. M.
;
Hashchyshyn, V. R.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19
Харчова хімія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа
Борецький, Ю. Р.
;
Гащишин, В. Р.
;
Трач, В. М.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Hashchyshyn, V. R.
;
Trach, V. M.
;
Кафедра біохімії та гігієни
Discover
Author
23
Boretskyi, Yu. R.
6
Trach, V. M.
6
Трач, В. М.
4
Hlozhyk, I. Z.
4
Sybil, M. H.
4
Сибіль, М. Г.
3
Hashchyshyn, V. R.
3
Гащишин, В. Р.
3
Гложик, І. З.
2
Prokopiv, T. M.
.
next >
Subject
23
кафедра біохімії та гігієни
17
харчова хімія
15
лекція
12
спеціальність 241 Готельно-рестор...
8
рекомендована література
7
екзаменаційні вимоги
5
навчальна програма
5
інформаційний обсяг навчальної ди...
3
опис навчальної дисципліни
3
робоча програма
.
next >
Has File(s)
23
true