Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 341-350 of 383 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
...
32
33
34
35
36
37
38
...
39
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-08-27
Сучасні ресторанні тренди : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Петришин, Н. З.
;
Паска, М. З.
;
Petryshyn, N. Z.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-09-27
Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Петришин, Н. З.
;
Паска, М. З.
;
Petryshyn, N. Z.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-25
Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальності 073 Менеджмент
Голод, А. П.
;
Holod, A. P.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02
Методологія і організація наукових досліджень : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-10
Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29
Наскрізна програма практики зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти
Гузар, У. Є.
;
Паска, М. З.
;
Графська, О. І.
;
Радзімовська, О. В.
;
Huzar, U. Ye.
;
Paska, M. Z.
;
Hrafska, O. I.
;
Radzimovska, O. V.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : рекомендована література з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 Менеджмент
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : залікові вимоги підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-05-12
Програма атестаційного іспиту з "Готельно-ресторанної справи" для здобуття ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Paska, M. Z.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-05-12
Порядок оцінювання атестаційного іспиту підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Paska, M. Z.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
79
Паска, М. З.
78
Paska, M. Z.
63
Гузар, У. Є.
62
Huzar, U. Ye.
45
Гузар, Уляна
45
Паска, Марія
44
Huzar, Uliana
43
Paska, Mariia
39
Izhevska, Orysia
39
Іжевська, Орися
.
next >
Subject
153
спеціальність "Готельно-ресторанн...
69
рекомендована література
67
магістр
67
самостійна робота
61
силабус
55
cпеціальність 241 „Готельно-ресто...
34
теми практичних занять
32
робоча програма
31
Готельно-ресторанна справа
30
порядок оцінювання результатів на...
.
next >
Date issued
185
2020
145
2021
47
2019
3
2024
2
2023
1
2022