Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 101-110 of 191 (Search time: 0.099 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-10-16Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : силабус курсуГузар, Уляна Євгенівна; Huzar, Uliana Yevhenivna; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-16Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : критерії оцінювання знань студентів з навчальної дисципліниГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-16Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-16Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-16Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : теми практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-16Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : залікові вимоги з навчальної дисципліниГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-19Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни "Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу" рівень освіти - бакалавр, галузь знань: 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа"Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-19Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, Уляна Євгенівна; Huzar, Uliana Yevhenivna; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-19Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : залікові вимоги з навчальної дисципліниГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-19Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань - 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність - 241 „Готельно-ресторанна справа”Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу