Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 32 (Search time: 0.391 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-22Сервісологія : програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальності 073 МенеджментГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-04-09Сучасні концепції гостинності : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «магістр» (для студентів 5 курсу факультету туризму)Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-04-09Сучасні концепції гостинності : порядок оцінювання результатів навчання, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-02-16Сервісологія : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність: 073 МенеджментГолод, А. П.; Беля, І. Я.; Holod, A. P.; Belia, I. Ya.; Кафедра туризму; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-05Організація туристичних подорожей : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 МенеджментГолод, А. П.; Кучер, П. В.; Holod, A. P.; Kucher, P. V.; Кафедра туризму
2021-04-05Сучасні концепції гостинності : програма вибіркової навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальності 241 Готельно-ресторанна справаГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-04-05Сучасні концепції гостинності : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаГолод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-12-31Методологія наукового дослідження та наукової діяльності : навчальна програма нормативної дисципліни, підготовки третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, cпеціальність 242 „Туризм”Бріскін, Ю. А.; Голод, А. П.; Курчаба, Т. М.; Хіменес, Х. Р.; Briskin, Yu. A.; Holod, A. P.; Kurchaba, T. M.; Khimenes, Kh. R.; Кафедра теорії спорту та фізичної культури; Кафедра гуманітарних дисциплін; Кафедра туризму
2021-12Основи інноваційного розвитку : робоча програма навчальної дисципліни, освітній рівень – третій (освітньо-науковий), галузь знань – 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 242 „Туризм”Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризму
2021-12-31Методологія наукового дослідження : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, cпеціальність 242 „Туризм”Бріскін, Ю. А.; Голод, А. П.; Курчаба, Т. М.; Хіменес, Х. Р.; Briskin, Yu. A.; Holod, A. P.; Kurchaba, T. M.; Khimenes, Kh. R.; Кафедра теорії спорту та фізичної культури; Кафедра гуманітарних дисциплін; Кафедра туризму