Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-46 of 46 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-04Етнічні особливості гостинності : методичні рекомендації для підготовки до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-16Основи індустрії гостинності : методичні вказівки до проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-13Фізична реабілітація при порушеннях діяльності серцево-судинної системи : теми та короткий зміст семінарських та практичних занять з дисципліни для магістрів за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія" ІХ с. (факультет ФТЕ), ХІ с. (факультет ПК ПП ПЗО)Чеховська, Мар'яна; Chekhovska, Mariana; Кафедра фізичної терапії та ерготерапії
2020-03-23Теорія і методика обраного виду спорту та СПВ (стрілецькі види спорту) : теми практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни для студентів І-ІV курсів факультету фізичної культури і спорту для студентів І-ІV курсів факультету педагогічної освіти денної форми навчання галузі знань: 01 "Освіта", спеціальності: 017 “Фізична культура і спорт”, спеціальності: 014 “Середня освіта”, предметної спеціалізації: 014.11 “Середня освіта (Фізична культура)” першого бакалаврського рівняДемічковський, Андрій; Demichkovskyi, Andrii; Кафедра стрільби та технічних видів спорту
2020-05-11Сталий розвиток індустрії гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу