Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35885
Title: Критерії оцінювання знань і вмінь студентів з навчальної дисципліни «Долікарська допомога» для студентів ІІІ курсу факультету фізичної культури і спорту, освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавр, cпеціальності 017 «Фізична культура і спорт», ОПП: Різні групи населення
Other Titles: Criteria for evaluating the knowledge and skills of students from the academic discipline "Medical assistance" for students of the III year of the Faculty of Physical Culture and Sports, educational and qualification level - bachelor, specialty 017 "Physical Culture and Sports", OPP: Different population groups
Authors: Будзин, Віра
Budzyn, Vira
Кафедра фізкультурно-спортивної реабілітації та спортивної медицини
Keywords: оцінювання знань долікарська допомога
студенти ІІІ курсу
факультет фізичної культури і спорту
бакалавр
cпеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
ОПП: Різні групи населення
кафедра фізкультурно-спортивної реабілітації та спортивної медицини
assessment of knowledge pre-medical assistance
III-year students
Faculty of Physical Culture and Sports
bachelor
specialty 017 "Physical Culture and Sports"
OPP: Different Population Groups
Department of Physical Culture and Sports Rehabilitation and Sports Medicine
Issue Date: 2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Критерії оцінювання знань і вмінь студентів з навчальної дисципліни «Долікарська допомога» для студентів ІІІ курсу факультету фізичної культури і спорту, освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавр, cпеціальності 017 «Фізична культура і спорт», ОПП: Різні групи населення / уклад. Будзин В. Р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 3 с.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35885
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kryterii otsiniuvannia Dol.dop. RHN FKiS.pdf393.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.