Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35369
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоманчук, Ольга-
dc.contributor.authorКоваль, Ростислав-
dc.contributor.authorRomanchuk, Olha-
dc.contributor.authorKoval, Rostyslav-
dc.date.accessioned2024-02-12T12:28:22Z-
dc.date.available2024-02-12T12:28:22Z-
dc.date.issued2023-09-21-
dc.identifier.citationРоманчук О. Французький гастрономічний критик Maurice Edmond Sailland / Curnonsky (1872–1956) / Романчук О., Коваль Р. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 274–277.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35369-
dc.description.abstractMaurice Edmond Sailland (Curnonsky) був відомим французьким письменником і гастрономічним критиком ХХ століття, автором і співавтором багатьох книжок у найрізноманітніших жанрах та численних публікацій у пресі. Maurice Edmond Sailland (Curnonsky) was a famous French writer and gastronomic critic of the 20th century, the author and co-author of many books in a wide variety of genres and numerous publications in the press.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectфранцузький гастрономічний критикuk_UA
dc.subjectMaurice Edmond Sailland / Curnonsky (1872–1956)uk_UA
dc.subjectFrench gastronomic criticuk_UA
dc.subjectMaurice Edmond Sailland / Curnonsky (1872–1956)uk_UA
dc.titleФранцузький гастрономічний критик Maurice Edmond Sailland / Curnonsky (1872–1956)uk_UA
dc.title.alternativeFrench gastronomic critic Maurice Edmond Sailland / Curnonsky (1872–1956)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Romanchuk Olha.pdf245.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.