Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35366
Title: Популяризація ресторанного туризму із сирною концепцією
Other Titles: Promotion of restaurant tourism with cheese concept
Authors: Паска, Марія
Радзімовська, Ольга
Paska, Mariia
Radzimovska, Olha
Keywords: ресторанний туризм
популяризація
сироваріння
restaurant tourism
promotion
cheese making
Issue Date: 21-Sep-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Паска М. Популяризація ресторанного туризму із сирною концепцією / Паска М., Радзімовська О. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 255–257.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Стрімке розширення й зростання закладів ресторанного господарства виокремило новий підвид – ре– сторанний туризм. Rapid expansion and growth of institutions of the restaurant industry singled out a new subspecies - rethird-party tourism.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35366
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska Mariia,.pdf236.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.