Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35312
Title: Ресторанний туризм : сучасні підходи до реалізації
Other Titles: Restaurant tourism: modern approaches to implementation
Authors: Паска, Марія
Гузар, Уляна
Радзімовська, Ольга
Андрусів, А.
Paska, Mariia
Huzar, Uliana
Radzimovska, Olha
Andrusiv, A.
Keywords: ресторанний туризм
Львівщина
сирний тур
restaurant tourism
Lviv region
cheese tour
Issue Date: 2023
Publisher: ПУЕТ
Citation: Ресторанний туризм : сучасні підходи до реалізації / Паска М. З., Гузар У. Є., Радзімовська О. В., Андрусів А. // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (4–5 груд. 2023 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 262–264.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35312
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska_Huzar_Radzimovska.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.