Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.08 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-12-13Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для підготовки до підсумкового контролю з дисципліниПаска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-29Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів, галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Іжевська, О. П.; Коркуна, О. І.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Izhevska, O. P.; Korkuna, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»Маслійчук, О. Б.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-01Інновації індустрії гостинності регіону : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-10Revenue менеджмент : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістрГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу