Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34834
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorГнатюк, Микола-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.contributor.authorHnatiuk, Mykola-
dc.date.accessioned2023-11-13T10:09:28Z-
dc.date.available2023-11-13T10:09:28Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationГузар У. Впровадження європейських практик тайм-менеджменту у закладах готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Уляна Гузар, Микола Гнатюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 312–314.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34834-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectтайм-менеджментuk_UA
dc.subjectєвропейський досвідuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectпрограмне забезпеченняuk_UA
dc.subjecttime managementuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectEuropean experienceuk_UA
dc.subjectsoftwareuk_UA
dc.titleВпровадження європейських практик тайм-менеджменту у закладах готельно-ресторанного бізнесу в Україніuk_UA
dc.title.alternativeImplementation of European time management practices in the hotel and restaurant business in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Uliana Huzar, Mykola Hnatiuk.pdf603.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.