Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34148
Title: Розвиток ресторанної галузі в період пандемії коронавірусу та війни
Other Titles: Development of the restaurant industry during the coronavirus pandemic and war
Authors: Кунарська, Діана
Кукліна, Тетяна
Kunarska, Diana
Kuklina, Tetiana
Keywords: ресторанна галузь
непоборна сила
бізнес
безпека
розвиток
restaurant industry
irresistible force
business
security
development
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Кунарська Д. Розвиток ресторанної галузі в період пандемії коронавірусу та війни / Діана Кунарська, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 240–242.
Abstract: Мета. Дослідити розвиток ресторанного бізнесу в Україні через дії непоборної сили в останні 2 роки. Goal. To investigate the development of the restaurant business in Ukraine due to acts of force majeure in the last 2 years.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34148
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Diana Kunarska, Tetiana Kuklina.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.