Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33840
Title: Плавання : метод. розробка з нім. мови для самостійної й аудиторної роботи з теми «Спортивна спеціалізація» для студ. денної та заочної форми навчання за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Свищ, Лілія
Svyshch, Liliia
Кафедра української та іноземних мов
Keywords: плавання
методична розробка
німецька мова
денне та заочне навчання
спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
кафедра української та іноземних мов
Issue Date: 2022
Citation: Свищ Л. Плавання : метод. розробка з нім. мови для самостійної й аудиторної роботи з теми «Спортивна спеціалізація» для студ. денної та заочної форми навчання за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» / Лілія Свищ. – Львів : Галицька Видавнича Спілка, 2022 . – 24 с.
Abstract: У методичній розробці представлено тему «Спортивна спеціалізація» (Плавання) для самостійної й аудиторної роботи студентів денної та заочної форми навчання. Теоретичний та практичний матеріал закріплюється розширеною системою вправ. Матеріали методичної розробки спрямовані на формування навичок усного та письмового мовлення. In der methodischen Ausarbeitung wurde das I hema „Sportliche Spezialisierung" (Schwimmen) fur fiir selbststandige und Unterrichtsarbeit der Direkt- und Femstudenten vorgestellt. Theoretisches und praktisches Material wird durch ein erweitertes Ubungssystem vertieft. Der Lehrstoff von methodischer Ausarbeitung ist auf die Bildung miindlicher und schriftlicher Kommunikationsfahigkeiten ababgezielt.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33840
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Plavannia.pdf918.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.