Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3384
Title: Вплив методик проведення занять ритмічною гімнастикою на фізичну підготовленість та працездатність студенток І курсу технічного вузу
Authors: Єгорова, Наталія
Keywords: ритмічна гімнастика
фізична підготовленість
студентки
фізичне виховання
працездатнсть
пілатес
калланетік
Issue Date: 2007
Citation: Єгорова Н. Вплив методик проведення занять ритмічною гімнастикою на фізичну підготовленість та працездатність студенток І курсу технічного вузу / Наталія Єгорова // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фізичної культури та спорту. - Л., 2007. - Вип. 11, т. 1. - С. 90 - 95.
Abstract: В статті викладається зміна рівня фізичної підготовленості та працездатності студенток технічного вузу під впливом вправ ритмічної гімнастики різної спрямованості. Протягом першого триместру 2006-2007 навчального року студентки першої експериментальної групи займались ритмічною гімнастикою з виконанням вправ загального фізичного напрямку, спеціальних та підготовчих вправ з різних видів спорту, елементів класичної хореографії, йоги, вправ з предметами; студентки другої експериментальної групи ― ритмічною гімнастикою за методикою пілатес та калланетік; студентки контрольної групи ― за звичайною програмою фізичного виховання. В обох експериментальних групах спостерігались тенденції до підвищення фізичної підготовленості та працездатності студенток.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3384
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
N. Jegorova.pdf481.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.