Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33690
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПоцюрко, Марія-
dc.contributor.authorPotsiurko, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра гуманітарних дисциплін-
dc.date.accessioned2023-03-30T06:58:08Z-
dc.date.available2023-03-30T06:58:08Z-
dc.date.issued2023-03-30-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації до написання кредитно-модульних контрольних робіт, критерії оцінювання та розподіл балів які отримують студенти з курсу "Філософія" для студентів третього курсу спеціальностей : 017 Фізична культура і спорт, 014.11 Середня освіта, 024 Хореографія, 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. Поцюрко Марія. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 18 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33690-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectфілософіяuk_UA
dc.subjectконтрольні роботиuk_UA
dc.subjectспеціальність 024 "Хореографія"uk_UA
dc.subjectспеціальність 017 „Фізична культура і спорт”uk_UA
dc.subjectспеціальність 014.11 "Середня освіта"uk_UA
dc.subjectспеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subject3 курсuk_UA
dc.subjectкафедра гуманітарних дисциплінuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до написання кредитно-модульних контрольних робіт, критерії оцінювання та розподіл балів які отримують студенти з курсу "Філософія" для студентів третього курсу спеціальностей : 017 Фізична культура і спорт, 014.11 Середня освіта, 024 Хореографія, 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Контрольні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metod. rekomendatsii.pdf419.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.