Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33592
Title: Публічне управління та адміністрування в умовах інформаційного суспільства : вітчизняний і зарубіжний досвід
Other Titles: Public management and administration in the conditions of the information society : domestic and foreign experience
Authors: Чернов, Сергій
Воронкова, Валентина
Банах, Віктор
Соснін, Олександр
Жукаускас, Пранас
Ввайнхардт, Йоліта
Андрюкайтен, Регіна
Chernov, Serhii
Voronkova, Valentyna
Banakh, Viktor
Sosnina, Oleksandra
Zhukauskasa, Pranasa
Vvainkhardt, Yolity
Andriukaiten, Rehiny
Keywords: публічне управління та адміністрування
інформаційне суспільство
вітчизняний і зарубіжний досвід
public management and administration
information society
domestic and foreign experience
Issue Date: 2017
Citation: Публічне управління та адміністрування в умовах інформаційного суспільства : вітчизняний і зарубіжний досвід : монографія / за заг. ред. Сергія Чернова, Валентини Воронкової, Віктора Банаха та ін. – Запоріжжя : ЗДІА, 2016. – 606 с.
Abstract: У монографії представлено концептуальний аналіз публічного управління та адміністрування, предметом вивчення якого є аналіз економічних, соціальних та політичних процесів, що відбуваються в публічній сфері, а об'єктом теоретико-методологічні і методичні основи управління в публічній сфері. У монографії представлено вітчизняний і зарубіжний досвід публічного управління та адміністрування, представлений досвідом європеїзації публічного управління та адміністрування посткомуністичних країн Центральної та Східної Європи, а також вплив цього процесу на публічне управлінням та адміністрування в Україні. У монографії представлено досвід Литви, яка демонструє європейський рівень публічного управління та адміністрування на основі реалізації на практиці принципів "доброго управління", що є ефективним досвідом публічного управління та адміністрування. Монографія призначена для фахівців, працівників публічного управління та адміністрування, науковців, педагогів, студентів та магістрантів, всіх тих, хто зацікавлений в окресленому колі проблем, що аналізуються. The monograph presents a conceptual analysis of public management and administration, the subject of which is the analysis of economic, social and political processes taking place in public sphere, and the object is the theoretical-methodological and methodical foundations of management in the public sphere. IN the monograph presents the domestic and foreign experience of public management and administration, represented by the experience of Europeanization of public management and administration of post-communist countries Central and Eastern Europe, as well as the impact of this process on public management and administration in Ukraine.
URI: https://repository.ldufk.edu.ualoca/handle/34606048/33592
ISBN: 978-617-685-027-4
Appears in Collections:Монографія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Монографія_Алейнікова_2017.pdf5.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.