Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33269
Title: Готельно-ресторанний бізнес у сучасних умовах
Other Titles: Hotel and restaurant business in modern conditions
Authors: Нікітіна, Тетяна
Nikitina, Tetiana
Keywords: готель
ресторан
ринок
попит
пропозиція
бізнес
військовий стан
hotel
restaurant
martial law
business
market
demand
supply
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Нікітіна Т. Готельно-ресторанний бізнес у сучасних умовах / Тетяна Нікітіна // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 90-92.
Abstract: Метою дослідження є аналіз сучасного стану готельно-ресторанного бізнесу та надання рекомендації щодо можливих шляхів його розвитку з урахуванням несприятливих сучасних умов.The purpose of the study is to analyze the current state of the hotel and restaurant industry business and providing recommendations on possible ways of its development taking into account unfavorable modern conditions.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33269
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
нікітіна.pdf96.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.