Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33267
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНайда, Остап-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorNaida, Ostap-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2022-12-26T12:15:54Z-
dc.date.available2022-12-26T12:15:54Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationНайда О. Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування / Остап Найда, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 87-89.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33267-
dc.description.abstractМетою даної роботи є визначення особливостей психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування. The purpose of this work is to determine the features of psychological training of specialists for the service sector.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпсихологічні особливостіuk_UA
dc.subjectресторанне господарстваuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectвпровадженняuk_UA
dc.subjectpsychological featuresuk_UA
dc.subjectimplementationuk_UA
dc.subjectrestaurant management innovationsuk_UA
dc.titleВизначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговуванняuk_UA
dc.title.alternativeDetermining features of psychological training of specialists for the service sectoruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
найда.pdf102.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.