Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33198
Title: Дегустаційна оцінка і смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продукту
Other Titles: Tasting assessment and taste-aromatic properties of coffee and their influence on product quality
Authors: Чемеринська, М. І.
Паска, Марія
Chemerynska, M. I.
Paska, Mariia
Keywords: смако-ароматичні властивості кави
якість продукту
дегустаційна оцінка
flavor and aroma properties of coffee
product quality
tasting evaluation
Issue Date: 8-Nov-2022
Publisher: НУХТ
Citation: Чемеринська М. І. Дегустаційна оцінка і смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продукту / Чемеринська М.І., Паска М.З. // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХІ Міжнар. наук.-техн. конф. - Київ : НУХТ, 2022. - 3 с.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Мета роботи – провести дегустаційну оцінку і визначити смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продукту.The purpose of the work is to conduct a tasting assessment and determine the taste and aroma properties of coffee and their influence on product quality.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33198
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Чемеринськап.pdf692.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.