Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33197
Title: Інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства
Other Titles: Innovative service technologies in modern restaurants
Authors: Паска, Марія
Радзімовська, Ольга
Paska, Mariia
Radzimovska, Olha
Keywords: ресторанне господарство
інноваційні технології
обслуговування
restaurant business
innovative technologies
service
Issue Date: 21-Sep-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Паска М. Інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (21 вересня 2022 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 137-133.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Мета – проаналізувати інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства.The goal is to analyze innovative service technologies in modern restaurant establishments.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33197
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Радзімовська_економіка.pdf245.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.