Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32975
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛяшовський, Михайло-
dc.contributor.authorМаслійчук, Ольга-
dc.contributor.authorLiashovskyi, Mykhailo-
dc.contributor.authorMasliichuk, Olha-
dc.date.accessioned2022-10-12T11:20:01Z-
dc.date.available2022-10-12T11:20:01Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationЛяшовський М. Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмежень / Михайло Ляшовський, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 151-153.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32975-
dc.description.abstractОтже у роботі ресторанного бізнесу з’явилися і залишилися корисні карантинні звички: робити замовлення онлайн, доставка, самовивіз, адаптація меню під доставку, загальний культ чистоти. Тотальна дід- житалізація ресторанного бізнесу дозволила увійти в майбутнє вже сьогодні.So, they appeared and remained useful in the work of the restaurant business quarantine habits: ordering online, delivery, pickup, adaptation of the menu for delivery, a general cult of cleanliness. Total grandfather- residentialization of the restaurant business made it possible to enter the future already today.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectпандеміяuk_UA
dc.subjectслужба доставкиuk_UA
dc.subjectадаптаціяuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectдіджиталізаціяuk_UA
dc.subjectpandemicuk_UA
dc.subjectdelivery serviceuk_UA
dc.subjectdigitalization tionuk_UA
dc.subjectadaptationuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.titleАдаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмеженьuk_UA
dc.title.alternativeAdaptation of restaurant enterprises in the period of quarantine restrictionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_44_151-153.pdf606.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.