Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32964
Title: Формування сучасних тенденцій вегетаріанського харчування у ресторанному господарстві
Other Titles: The formation of modern trends in vegetarian food in the restaurant business
Authors: Красько, Дарина
Маслійчук, Ольга
Krasko, Daryna
Masliichuk, Olha
Keywords: вегетаріанство
рослинне молоко
горіхове молоко
десерти
напої
vegetarianism
plant milk
nut milk
desserts
drinks
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Красько Д. Формування сучасних тенденцій вегетаріанського харчування у ресторанному господарстві / Дарина Красько, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 118-120.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Аналіз асортименту та стану виробництва «рос- линного молока» в Україні та світі, свідчить про перспективність та доцільність розробки нових рецептур кулінарної продукції та десертів на їх основі.Analysis of the range and state of production of "Ros- of milk" in Ukraine and the world, shows the prospects and feasibility of developing new recipes for culinary products and desserts on their basis.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32964
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_33_118-120.pdf596.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.